Menu
Kwaliteit en veiligheid

Autorisatie
De digitale dossiers kunnen op elk gewenst moment op een smartphone, tablet of pc worden geopend, geraadpleegd en bijgewerkt met de meest actuele informatie door gebruikers die daartoe zijn geautoriseerd. De autorisatie kan het gehele dossier betreffen, of bepaalde delen ervan.

Twee-staps-verificatie
In het kader van privacywetgeving zijn organisaties steeds vaker verplicht gebruik te maken van twee-staps-verificatie. Om te kunnen inloggen moet dan een extra beveiligingscode worden ingevoerd die wordt verkregen via e-mail of in een speciale app op de smartphone. Twee-staps-verificatie is optioneel op onze producten.

Beveiligde cloud
De digitale dossiers draaien in een cloud, waardoor de IT-infrastructuur continu beschikbaar is. De beveiliging van de cloud, ISO27001 en NEN7510, voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving en garandeert de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van data.

Veilig privacygevoelige informatie delen
Alle informatie die in de dossiers wordt geregistreerd of bewerkt blijft dus binnen een veilige online-omgeving. Dat geldt ook voor informatie die wordt gedeeld met andere gebruikers. Privacygevoelige informatie die via openbare kanalen wordt verstuurd, wordt versleuteld.

Efficiënte communicatie
Doordat alle informatie direct is in te zien, verloopt de communicatie tussen alle samenwerkende professionals snel en efficiënt. Dat draagt in belangrijke mate bij aan een betere kwaliteit en veiligheid van processen en dienstverlening.

Automatische alert
Onderdelen van het dossier kunnen worden voorzien van een automatische alert wanneer ze zijn of moeten worden bijgewerkt. Degene die is geautoriseerd om de informatie te bewerken of in te zien krijgt hiervan direct bericht. Zo is iedereen real time op de hoogte van de meest actuele gegevens.

Wilt u kwaliteit en veiligheid van processen en dienstverlening verbeteren?

Bel 0412-745075 of neem contact met ons op per email; info@digitaalplatform.nl. Wij zijn u graag van dienst met een helder advies.